Weekend cu multe evenimente, total diferite din punct de vedere al manifestarii, la PSD: sambata a avut loc la palatul Snagov nunta lui Valeriu Zgonea cu Laura Bumbu, duminica e programat botezul nepoatei Rvanei Plumb, dar….chiar si printre mondenitati, social democratii se tin de politica. Cu liderul de partid urmărit penal şi cu opoziţia cerând insistent demisia lui Victor Ponta din funcţia de premier, PSD pune la cale un contraatac.
miting_87313000
Liderii PSD vor un miting cu 100.000 de oameni pentru susţinerea lui Victor Ponta, anunţă România TV. Aseară, la nunta lui Valeriu Zgonea, membrii PSD le-au cerut lui Liviu Dragnea și Rovanei Plumb să organizeze un miting de susținere pentru Victor Ponta și pentru a arăta că PSD îl sprijină în continuare la șefia Guvernului. O decizie ar urma să se ia luni, potrivit sursei menţionate.
Sâmbătă seara, la nunta lui Valeriu Zgonea, membrii PSD le-au cerut lui Liviu Dragnea și Rovanei Plumb să organizeze un miting de susținere pentru Victor Ponta, pentru a arăta că PSD îl sprijină în continuare la șefia Guvernului, a anunţat România. Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, oferă o reacţie oficială, pentru stiripesurse.ro, cu privire la ştirea prezentată de RTV.
 
„O astfel de decizie se va adopta doar în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, dacă cineva va propune în mod concret… În rest, toată lumea poate face supoziţii despre discuţii în spaţii informale”, a declara Gabriela Firea, careia mult trambitata sa maternitate nu i-a taiat elanul de a se arunca in valtoarea politicii.
În PSD există în acest moment două tabere: una formată din cuplul Victor Ponta – Rovana Plumb şi susţinătorii acestora, alta formată din Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea şi susţinătătorii lor.
Cele două tabere au perspective diferite asupra felului în care PSD ar trebui să gestioneze criza generată de urmărirea penală a premierului. Propunerea de organizare a unui miting cu 100.000 de oameni ar fi venit din tabăra lui Zgonea.
Citeste si...  Dragnea explică de ce nu dă doi bani pe Summitul de la Sibiu şi face miting PSD în aceeasi zi