Cristian Bușoi a prezentat în fața colegilor de partid ultimul sondaj de opinie. Surse din PNL ne-au explicat că acest sondaj, realizat doar pentru București, arată o revenire de formă a liberalilor, asta chiar dacă PSD se menține în forma foarte bună de la alegerile locale.

Cifrele din sondajul PNL ne arată că PSD se menține la 40% și are potențial chiar să depășească această cifră, având în vedere că are toți cei șapte primari din Capitală.

Liberalii sunt în revenire de formă în București și au ajuns la 20%, asta în condițiile în care la alegerile locale au făcut 12%.

Pentru USR este dezastru în București, pentru că au picat la 15%, mai puțin de jumătate față de scorul de la alegerile locale. USR mizează foarte mult pe faptul că Bucureștiul va trage în sus scorul la nivel național, iar dacă acesta scade dramatic, atunci intrarea partidului în Parlament nu mai este o simplă formalitate.

Citeste si...  SUA a sistat livrarea de echipamente pentru avioanele F 35 si a incetat orice relatii cu Turcia

Fostul președinte Traian Băsescu nu și-a pierdut sprijinul în București și, conform cifrelor din sondajul PNL, a ajuns la 8%.

Totodată, cei de la ALDE au un procent de 7% în sondajul PNL, asta chiar dacă locomotivă electorală este Călin Popescu Tăriceanu, una dintre personalitățile cu cel mai mare grad de încredere în toate sondajele.

Restul procentelor de până la 100% merg spre independenți sau alte partide care vor candida în București (PRU, Alianța Noastră etc).