Partidul PSD a făcut o sesizare către Consiliul Național al Audiovizulalului pentru a atrage atenția cu privire la încălcarea legii și a Codului Audiovizualului de către postul de televiziune Realitatea TV. În cadrul emisiunii “Lupta pentru România”, moderată de Andra Mitron, a fost citat astăzi un site îndoielnic. Acesta este https://ponturifierbinti.com/ și are un caracter obscur în mediul online. Conform site-ului, domnul Eugen Nicolicea, desemnat pentru funcția de ministru al Justiției de către Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, ar fi făcut o serie de afirmații pe care în realitate nu le-a spus verbal sau în scris niciodată.

De ce i se atribuie lui Eugen Nicolicea afirmații false de către postul Realitatea TV?

Prin citatele preluate de pe site-ul mai sus menționat, Realitatea TV dorește distorsionarea imaginii domnului Eugen Nicolicea. Nu este o coincidență faptul că acest incident s-a întâmplat tocmai în această perioadă. Acum au loc procedurile legale pentru numirea oficială a domnului Eugen Nicolicea în funcția de ministru al Justiției.

Citeste si...  Ciudateniile vietii politice romanesti: A ajuns, fără să știe, șef în PSD, dar e membru PNL

Cu toate acestea, membrii partidului PSD țin partea dreptății, luând apărarea domnului Eugen Nicolicea și informând CNA cu privire la practicile de dezinformare ale postului Realitatea TV.

Nu este normal ca unui om să-i fie atribuite vorbe pe care nu le-a rostit! Și acest lucru, doar din motive exclusiv legate de politică. În plus, faptele sunt mai grave dacă afirmațiile cu care este asociat îi pătează demnitatea. Fapta gravă comisă de postul Realitatea TV nu este însă singura de acest fel. Citatul de astăzi este doar încă un exemplu de încercare de manipulare și dezinformare.