Comitetul Executiv Național al PSD a votat, marți, în Parlament, propunerile de miniștri pentru portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi.

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, va fi propus la Ministerul Dezvoltării. Astfel, organizația PSD din Bistrița-Năsăud primește al doilea portofoliu în Guvern, pe lângă ministerul Apelor și Pădurilor condus de senatorul Ioan Deneș.

Deputatul Partidului Social Democrat  Răzvan Cuc a fost votat pentru Ministerul Transporturilor, acesta fiind asumat de Partidului Social Democrat Neamț. Organizația social-democrată primește, astfel, o compensație după ce Ilan Laufer a fost respins de Klaus Iohannis la Dezvoltare.

S-a înregistrat un singur vot contra, din partea Partidului Social Democrat  Giurgiu, în cazul lui Cuc, au adăugat sursele citate.

Citeste si...
Povestea româncei care vinde produse unicat de zeci de mii de euro, printr-o tehnică populară în Occident: „slow-fashion"

Premierul Viorica Dăncilă urmează să-i trimită președintelui Klaus Iohannis cele două propuneri.

Întrebată, înainte de ședință, dacă ea crede că şeful statului va accepta aceste propuneri, premierul a afirmat: „Greu de spus”.

Ședința Partidului Social Democrat a fost marcată de discuții tensionate: