Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au decis să prelungească perioada de suspendare a activității cu încă două zile, măsură luată ca formă de protest față de modificărilor aduse legilor justiției potrivit mediafax.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Viorel-Gabriel Teliceanu, miercuri s-a decis ca perioada de suspendare a activității, care inițial fusese prevăzută a avea loc până miercuri inclusiv, să fie prelungită până vineri.

„Am văzut ce au decis și alți colegi din țară și am hotărât să prelungim și noi această formă de protest până vineri. Atunci vom decide ce vom face mai departe, dacă vom continua și astfel și în cursul săptămânii viitoare”, a declarat Teliceanu.

Citeste si...  Primăria Capitalei continuă să acorde elevilor burse de merit

El a spus că în această perioadă de suspendare a activității vor face excepție situațiile cu caracter urgent.

De asemenea, miercuri, începând cu de la ora 16.00, alături de magistrații Parchetului Tribunalului Constanța și celor de la DNA Constanța, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au protestat din nou, pe treptele din fața instituției, timp de o jumătate de oră, față de modificările aduse legilor justiției.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a fost printre primele parchete care a anunțat că îşi suspendă activitatea, ca formă de protest față de modificările aduse legilor justiției. Decizia a fost luată vinerea trecută, în cadrul Adunării Generale.