E destul de clar că protestatarii din SUA şi din Europa nu se tem de coronavirus SARS-CoV 2. Ei fac parte din masa care a rezistat la ceea ce unii considerau a fi fost manipulare.

Avem, fără intenţie, aşadar, un experiment care întreabă dacă mulţimile aglomerate pot fi focare pentru un nou val de infecţii. Să fie oare şi intenţie în acţiunile mulţimilor? Posibil. Să le demonstrăm prin noi înşine că ştim ce au făcut!

În Italia, medicii susţin că, din punct de vedere clinic, coronavirus SARS-CoV 2 nu mai are virulenţă. Virusologii de laborator se opun acestei teze. China a comunicat oficial că asimptomaticii nu transmit boala.

Vom vedea la două săptămâni după izbucnirea aglomerărilor protestatare. Acesta are a fi mesajul lor principal: iată câtă minciună aţi propagat! Dar poate ieşi şi pe dos: din păcate, aţi avut dreptate! Media convenţională mainstream nu pune problema aşa pentru că ea nu poate şi nu vrea să-şi supere stăpânii, care sunt globaliştii de top, nici măcar făcând sugestia faptului că mulţimile aglomerate de pe străzi fac un experiment involuntar, necum să sugereze că s-ar prea putea ca experimentul să fie voluntar. Ar fi ca şi cum ar da apă la moara percepţiei că globaliştii au fost cei care au pus şapte lacăte pe viaţa planetei, iar acum are loc o demonstraţie a acestui posibil adevăr.

Dimpotrivă, aceeaşi media care ieri propaga teama de SARS-CoV 2 acum susţine aglomerările – şi paşnice, şi violente – şi face o nouă ierarhie de priorităţi. Da, iată, antirasismul este mai important decât dreptul la viaţă pentru care ne-am bătut sub pandemie… să moară mii de eventuali infectaţi cu coronavirus COVID 19 pentru dreptul nostru de a protesta că a murit un afro-american într-un act de rasism poliţienesc.

Citeste si...  Laura Codruţa Kovesi, audiată în CSM. Printre abateri: folosirea „unui ton agresiv şi superior faţă de colegi”

Teama de mortalitatea gripei coronavirus COVID 19 nu putea fi stinsă decât de indignarea faţă de uciderea unui negru într-un act de rasism?

Cât de raţional e comerţul nostru cu frica de moarte?

De ce tace, acum, OMS? Nu vede niciun pericol în sutele de potenţiale focare ale aglomerărilor de protestatari?

În ce fel acel act de rasism este transformat într-un pretext? Pretext pentru ce, de vreme ce media mainstream susţine protestele, iar protestatarii atacă reporteri ai acelei media?

Uciderea lui George Floyd a fost prea demonstrativă (opt minute de sufocare în faţa publicului) ca să nu ne gândim şi la ipoteza unei regii a pretextului. Nu există şi alte metode de imobilizare? Au vrut pandemioţii să-şi taie craca de sub picioare, ori mai degrabă au vrut antipandemioţii să înceapă propriul lor experiment mascat sub violenţe de tot felul?

Media face pe dracu-n paişpe să nu prezinte lucrurile aşa. Ceea ce poate fi semn că stau chiar aşa. Mainstreamul media încearcă să prezinte totul politic, anti-Trump, de parcă ar fi sigur că el a dus virusul în China. Ipoteză la care, de altfel, chiar se lucrează acum la Beijing.