Jandarmeria Capitalei anunta ca la protestul din Piata Victoriei a existat un conflict intre mai multi protestatari si reprezentantii unei televiziuni, mentionand ca persoanele care au tulburat adunarea vor fi trase la raspundere.

„In legătură cu incidentul în care mai multe persoane care participau la protestul din Piața Victoriei au intrat în conflict cu reprezentanții unei televiziuni din zonă, Serviciul Informare Relații Publice şi cu Publicul face următoarele precizări:

Persoanele respective au fost identificate și vor fi luate măsurile legale împotriva acestora pentru intenția de a tulbura adunarea publică.

Recomandăm participanților la manifestația publică să se delimiteze şi să nu încurajeze astfel de comportamente violente”, transmite Jandarmeria Capitalei.

Citeste si...
Simona Halep a trecut în semifinalele de la Madrid. Iata prima dclaraţie a sportivei

Protestatarii respectivi au bruscat o echipă de operatori ai postului de televiziune Antena 3 şi au încercat să tragă de o maşină de transmisiune, potrivit Agerpres.

Peste 10.000 de persoane protesteaza, la ora transmiterii stirii, in Piata Victoriei, mitingul fiind unul anti-guvernamental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.