Pentru menținerea unei sănătăți de invidiat este important de ținut cont de câteva aspecte ale corpului. O dietă echilibrată, realizarea de exerciții…Între toate acestea există un loc și pentru sănătatea intimă. De multe ori există activități simple și de rutină, care pot întări sănătatea intimă și alte acțiuni care, din necunoștință de cauză, acționează în detrimentul ei. De aceea, pentru o bună sănătate intimă v-am pregătit câteva sfaturi.

Absorbantele de bumbac de la AnionCareSănătatea și igiena intimă a femeii merită un capitol special. Zona genitală are o piele delicată, legată de evoluția hormonală a ciclului vital al fiecărei femei. De aceea, este bine să se îngrijească corespunzător această zonă feminină. Care sunt principalele recomandări cu privire la sănătatea intimă a unei femei? În continuare veți afla care sunt sfaturile pe care ar fi bine să le respectați.

Beți multă apă. Consumul de doi litri de apă de zi nu este benefic doar pentru rinichi, creier, inimă…De asemenea, este benefic și pentru sănătatea intimă.

Folosirea de produse pentru igienă intimă. Este bine să folosiți produse specifice pentru zona genitală, care să respecte aciditatea pH-ului vaginal. După spălarea zonei, aceasta trebuie uscată foarte bine.

Articole vestimentare. Folosirea de articole vestimentare foarte strâmte, precum și lenjerie intimă sintetică sunt dăunătoare, deoarece favorizează umezeala. Este bine să folosiți articole din fibre naturale, care să impiedice proliferarea bacteriilor.

Vitamina C. Consumul de alimente cu conținut mare de vitamina C împiedică dezvoltarea de bacterii în urină, care ar putea provoca vreun tip de infecție.

Curățenie excesivă. Îngrijirea și curățarea zonei vaginale este importantă. Este indicat să vă spălați de una sau de două ori pe zi. Totuși, nu trebuie aplicate dușuri vaginale care ar putea distruge flora vaginală și creșterea posibilităților apariției unei infecții. Igiena intimă trebuie să se axeze pe zona vulvei și nu trebuie făcută cu produse antiseptice și antibacteriene.

Citeste si...
Cum să arăţi ca un "înger" Victoria's Secret. Ce exerciţii fac supermodelele?

Sănătate intimă în cazuri speciale

Pe perioada menstruației trebuie acordată o atenție specială igienei. Deși tampoanele și compresele sunt create pentru a absorbi secreția, trebuie să aveți mare grijă în această perioadă. Nu puteți folosi orice fel de tampoane și absorbante fabricate din fibre sintetice înălbite cu clor, care v-ar putea provoca iritații vaginale și infecții. Pentru a vă proteja sănătatea intimă este indicat să folosiți absorbante de bumbac steril care vă sunt oferite de AnionCare. Aceste absorbante sunt cu totul speciale, deoarece sunt superabsorbante, și au bandă de turmalină cu emisie de anioni și infraroșii. Rețin umezeala și căldura, reglează pH-ul vaginal, elimină mirosurile.

Aceste absorbante din bumbac steril vă ajută să vă simțiți confortabil în orice moment a zilei, în cea mai dificilă perioadă din lună. Fie că sunt de zi (DayUse), fie că sunt de noapte (NightUse), fie că se pot folosi în timp ce faceți mișcare (SportPad), fie în fiecare zi(Pantiliner), etc., absorbantele AnionCare nu trebuie să lipsească din casa și din geanta voastră. Ele vă asigură prospețime și confort în fiecare zi.

De asemenea, dacă suferiți de incontinență urinară, pentru a evita apariția de infecții și probleme dermatologice în zona genitală, absorbantele de bumbac de la AnionCare sunt cea mai bună alegere.

Așadar, dacă sunteți femei preocupate de sănătatea intimă, vă sfătuiesc să țineți cont de sfaturi și să v-o protejați folosind în special, absorbantele de la AnionCare. Corpul vostru vă va mulțumi.