Apa ionizată alcalină are proprietăți foarte benefice pentru organism. Proprietățile apei alcaline sunt multiple și bineînțeles foarte indicate pentru a combate în mod natural diferite tipuri de cancer.

Ionizarea permite corpului să absoarbă într-un mod mai ușor acest tip de apă și, în plus, are multe proprietăți benefice, neputându-se compara cu tipurile de apă pe care le consumăm în mod obișnuit.

După cum deja am precizat, proprietățile apei alcaline sunt numeroase și foarte benefice pentru buna funcționare a organismului nostru.

Apa alcalină ne ajută să arătăm mai tineri menținându-ne pielea mai hidratată, mai tânără și cu o mai mare elasticitate. Acest lucru este posibil datorită faptului că apa ionizată este formată din grupuri mai mici de molecule. Astfel, ea pătrunde mai rapid și mai bine în celulele corpului, hrănindu-le mai bine.

Apa alcalină îmbunătățește procesele digestive și împreună cu fibrele, reprezintă aliatul perfect pentru curățarea organismului de toxine și alte substanțe patogene, îmbunătățind de asemenea metabolismul.

Consumul de apă ionizată alcalină este benefic pentru îmbunătățirea concentrării și a capacității cerebrale în general, având în vedere că trebuie să ținem cont de un fapt important, creierul este format în proporție de 90% apă. Consumul frecvent de apă îmbunătățește răspunsul nostru și capacitatea de a gândi și de a fi mai practici și creativi.

Apa alcalină este bună pentru calmarea durerii de cap. De multe ori durerile de cap sunt consecința unei hidratări neadecvate și de aceea apa ionizată alcalină este ideală, având în vedere că grupurile sale de molecule mai mici facilitează hidratarea foarte rapidă a organismului.

Apa alcalină este bună pentru pierderea în greutate. Acest tip de apă ne ajută să ne reglăm pH-ul corpului și asta face ca rezidurile acide care sunt încapsulate și acumulate în formă de grăsime în corp să nu poată fi eliminate.

Crește energia având în vedere că prin consumul de apă ionizată alcalină creștem cantitatea de oxigen existentă în sânge, ajutând corpul să ardă mai ușor grăsimea pentru a obține energia de care are nevoie.

Apa alcalină îmbunătățește capacitatea defensivă a sistemului imunitar. Alcalinitatea în sine este sinonimul sănătății, aceasta fiind una dintre cheile care menține un pH ridicat în organismul nostru.

Apa ionizată alcalină este o apă detoxifiantă și acest tip de apă este ideal pentru menținerea unei sănătăți bune a rinichilor. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea capacității de filtrare a rezidurilor.

Apa alcalină are de asemenea proprietăți antioxidante care ajută la diminuarea radicalilor liberi care există în corp. Acești radicali liberi ne fac să părem mai în vârstă decât suntem deoarece facilitează apariția ridurilor și petelor. Antioxidanții sunt prezenți în corp în formă lichidă, fiind absorbiți mai rapid în sistem. Prin consumul de apă alcalină, cantitatea de antioxidanți absorbiți crește considerabil, întârziind îmbătrânirea și bolile de orice tip.

Citeste si...  Problema aerului viciat în instituţiile de învăţământ, ignorată de autorităţi. Care sunt beneficiile sistemelor de ventilaţie în şcoli?

Apa alcalină curăța organele interne. Din cauza dietei noastre și a obiceiurilor de consum este bine ca, din când în când, să ne detoxifiem organele, în special colonul și ficatul. Există resturi care nu sunt eliminate din organism, iar acestea se depun pe colon. Consumul de apă alcalină ne ajută să le eliminăm mai ușor. Astfel, putem combate constipația și elimina toxinele.

De asemenea, apa alcalină lubrifiază mușchii, fiind benefică pentru cei ce au suferit entorse în urma unor exerciții și activități intense. Dacă suferim de o boală precum artrita, vom descoperi că durerile și disconforturile sunt mult reduse odată cu consumul de apă alcalină. Și inima poate beneficia de proprietățile fantastice ale apei alcaline. Ea poate stopa sau încetini bolile cardio-vasculare.

Așadar, apa ionizată alcalină are o serie de proprietăți extrem de benefice pentru sănătatea organismului nostru. Acest tip de apă ne hidratează foarte bine, echilibrează nivelul de pH din corp, crește energia corporală, ne ajută să avem un somn mult mai liniștit, crește cantitatea de oxigen din sânge, reduce durerea, normalizează nivelul de zahăr din sânge etc.

Consumul frecvent de apă alcalină ne ajută să ne bucurăm de o sănătate optimă și de un sistem imunitar puternic. În prezent, putem achiziționa apă alcalină din comerț sau ne putem face în casă o astfel de apă, într-un mod simplu și rapid, datorită aparatelor de alcalinizare a apei, care pot fi găsite în diverse magazine offline și online.

Unul dintre magazinele online care în care se găsesc filtre, elemente filtrante și multe alte produse utile din domeniul apei potabile este și Aqua Time, unic importator și distribuitor al produselor pe care le comercializează. Produsele care se găsesc în acest magazin online sunt de cea mai bună calitate, cu scopul de a obține o apă potabilă de calitate superioară, foarte sănătoasă pentru organism și direct la noi acasă.

În plus, achiziționând un purificator de apă comercializat de Aqua Time, al cărui preț pleacă de la 300 lei, facem și economie, nemaifiind nevoiți să cheltuim foarte mulți bani pe apa necesară pentru băut, gătit etc.