Blair Williams, de 23 de ani, a demisionat pentru a deveni actriţă în filme pentru adulţi după ce a câştigat un concurs.

Părinţii ei o vedeau teolog de succes când va creşte. Însă Blair Williams a ales o carieră exact pe dos. După ce a devenit profă la o şcoală catolică de măicuţe, tânăra de 23 de ani s-a înscris într-un concurs pentru un rol într-un film porno. La vremea respectivă era virgină.

Toată viaţa ei a ţinut post, se ruga şi respecta toate sărbătorile religioase pentru că aşa a fost educată. Însă Blair, din Los Angeles, California, a simţit că menirea ei pe lumea asta este alta. După ce s-a angajat profesoară la o şcoală de măicuţe, la insistenţele părinţilor care voiau să o vadă într-o bună zi preoteasă sau teolog, Blair s-a înscris în concursul The Sex Factor, organizată de o companie de producţie de filme pentru adulţi.

Cu doar un an înainte de a câştiga concursul şi un premiu de un milion de dolari, Blair îşi pierduse virginitatea. „Am o educaţie catolică extrem de solidă, am absolvit facultatea cu note mari şi puteam ajunge o profă de religie de succes. Asta visa mama. Însă destinul mi-l fac singură. Am ales această carieră şi nu văd în asta un păcat. Este o meserie ca oricare alta şi este foarte bine plătită. Am debutat în 2016 şi până în prezent am câştigat de două ori mai mulţi bani decât aş fi câştigat într-o viaţă de profesoară”, a povestit Blair Williams, pe numele ei real Taylor.

Tânăra a povestit că înainte să devină „profesionistă” în sex, era îngrozită la gândul că apropierea de un bărbat este un păcat. „Oamenii folosesc religia pentru a-şi masca propriile temeri faţă de sexualitate”, a mai adăugat fosta profă care are acum o avere de peste două milioane de dolari şi peste 250 de scene de sex la activ, într-un singur an de carieră.