Procurorul Alfred Savu, audiat, astăzi, la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, ar fi fost pus sub acuzare într-un nou dosar, scrie presa.

„Se pare ca Savu este pus sub acuzare intr-un nou dosar penal, care cu siguranta ii da fiori reci atat lui cat si colegilor de la „Haules” care l-au ajutat in instrumentarea cauzei. Acuzatiile au la baza savarsirea unor fapte deosebit de grave, Alfred Savu fiind cel care a falsificat probele si rechizitoriul din dosarul deputatei Andreea Cosma.

Potrivit surselor noastre, exista mai multe persoane-cheie care au confirmat ca Andreea Cosma a fost santajata de procurorul Alfred Savu. Acesti martori sustin ca au asistat si cunosc detalii despre cum Savu a facut presiuni asupra deputatei Cosma si a folosit santajul ca metoda de a o constrange sa depuna denunturi impotriva lui Liviu Tudose, fostul procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Pentru ca a refuzat sa „coopereze”, Andreea Cosma s-a trezit cu un dosar deschis de Alfred Savu in baza unor probe false si a unui rechizitoriu mincinos”, scrie PH online.

Citeste si...  CCR a decis: Procurorul nu încetează urmărirea penală chiar dacă inculpatul a acoperit prejudiciul