Bianca Drăguşanu a mers la doctor însoțită de Victor Slav pentru a face noi controale legate de sarcină. Bianca Drăgușanu este însărcinată în cinci luni și se pare că are anumite probleme de sănătate iar sarcina trebuie ținută sub control.

Este cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu suferă de diabet, iar specialiștii spun că acest lucru creşte riscul unor complicaţii în timpul sarcinei.
„Era însoţită de Victor Slav şi cum au venit au intrat în cabinet, unde au petrecut aproximativ 30 de minute”, au spus apropiaţii Biancăi.

“Prezenţa unei glicemii mărite în timpul sarcinii creşte riscul apariţiei anumitor complicaţii atât la mamă, cât şi la făt. Viitoarea mămică are predispoziţie crescută la infecţii genito-urinare, naştere prematură sau travaliu prelungit. Riscurile în cazul fătului sunt avort spontan în primele luni de sarcină, moarte intrauterină, diverse malformaţii cardiace, neurologice şi renale, risc de a face diabet în timpul vieţii, hipoglicemii severe în perioada neonatală ce pot determina sechele neurologice importante”, spun doctorii.

Citeste si...  Alex Velea, declaratii incendiare despre Antonia!