Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost urmărit, joi seară, în trafic de două mașini suspecte, după ce a părăsit sediul Antena 3 Marian Ceaușescu a presupus Răzvan Dumitrescu în timpul emisiuni la postul Antena 3

„S-a întâmplat în jurul orei 23.00. Noi am terminat în jurul orei 22.50, la 23.00 Liviu Dragnea a părăsit postul nostru și vedeți cum este urmărit în trafic de două mașini. Una dintre ele se pare că este a celebrului așa-zis Marian „Ceaușescu”, a spus Răzvan Dumitrescu, la Antena3.

Potrivit președintelui GIP, Mugur Ciuvică, dacă totul s-ar fi întâmplat în SUA și cel urmărit ar fi fost un înalt oficial american, cei care îl urmăreau cu mașinile în trafic ar fi fost arestați imediat.

Citeste si...  Pe srse :Funcții în schimbul susținerii: Liviu Dragnea i-ar fi promis lui Marian Oprișan funcția de ministru de interne

Cunoscutul protestatar Rezist, Marian Ceaușescu l-a apostrofat în septembrie 2018 pe președintele CCR Valer Dorneanu, în timp ce acesta din urmă se pregătea să intre în scare blocului unde locuia.