Mai mulți social-democrați, printre care și premierul interimar Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, participă sâmbătă la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești, relatează Mediafax.

Petrecerea din județul Maramureș are loc după ce sâmbătă dimineață liderii social-democrații se adunaseră la București, la Romexpo, pentru relansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, premier interimar.

Imagini postate pe Facebook o surprind pe Viorica Dăncilă alături de Lia Olguța Vasilescu și Doina Pană.

„Casa de piatră, Gabi Zetea! 🌹🌹🌹❤️🥂💐 Cu Doina Pană si Viorica Dăncilă”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook, mesajul însoțind fotografia cu Viorica Dăncilă.

Premierul apare și într-o altă postare, a Anei Moldovan, dar și într-un video de pe contul de Facebook al Doinei Pană. În imagini, Viorica Dăncilă, într-o rochie lungă, cu motive maramureșene, este prinsă într-o horă.

Citeste si...
Tribunalul București a decis ca Mario Iorgulescu, acuzat de omor, poate fi arestat preventiv

„Nuntă mare-n Maramureș!
Casă de piatră, Gabi Zetea!
Noi ne distrăm, sper că și voi, dragi prieteni!”, a comentat Doina Pană.

800 de oameni sunt prezenți la nunta lui Gabriel Zetea, care are loc în Oncești, județul Maramureș. Mirele a făcut publice și câteva fotografii alături de aleasa inimii, Oana Nicula.

„În Casa Domnului pentru toată viața, la bine și la greu!”, a scris Gabriel Zetea.

La nunta președintelui CJ Maramureș Gabriel Zetea participă și Eugen Teodorovici și Marcel Ciolacu, iar unul dintre nașii social-democratului este primarul din Borșa, Maramureș, Sorin Timiș.

Atmosfera este întreținută de Loredana Groza, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.