Show-ul „Romanii au talent” a creat o adevarata isterie, dupa difuzarea primei editii. Cea care a creat scandal a fost noua jurata Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu
Realizatoarea TV a facut-o grasa pe o tanara gimnasta, s-a tavalit lasciv prin faina si a sarutat in tanar pe buze.

Tot show-ul Mihaelei Radulescu a creat un scandal imens, iar CNA a primit numeroase reclamatii. In cazul in care se va gasi vinovat, Pro TV va trebui sa plateasca o amenda de 100.000 de lei.

„Am primit sesizari pentru afirmatiile Mihaelei Radulescu despre kilogramele in plus ale unei concurent. Pana acum, pe subiectul cu dansul in faina n-am primit nicio sesizare. Eu am vazut emisiune ain reluare, in intervalul 16:00 – 19:00 si ne putem autosezisa si vom discuta in consiliu”, a spus Laura Georgescu, presedinte CNA, pentru ziarulring.ro.

Un alt membru CNA, Rasvan Popescu a spus ca momentan Pro TV-ul are doua variante pentru a scapa de amenzi. „Ori aceste momente nu mai apar inainte de ora 23:00, ori sa reprogrameze emisiunea la o ora care se incadreaza in normele audiovizuale si difuzarea acelor secvente nu mai prezinta o incalcare a legii”, a spus acesta pentru aceeasi sursa.

Citeste si...  Şefii Antenei 1 îi cer socoteală Vicăi din cauza Biancăi?!