Viaţa amoroasă a Prinţesei Diana continuă să fie scoasă la iveală, chiar şi la aproape 18 ani de când a murit. Despre cea supranumită „Prinţesa inimilor”se spune că a avut o relaţie cu Eric Clapton, după cum anunţă o nouă biografie.

395x598_1425474383f9678205

Chitaristul, în vârstă de 70 de ani, a flirtat cu fosta soţie a Prinţului Charles, după ce s-au întâlnit regulat la restaurantul lui favorit, San Lorenzo, din Londra.

Paul Scott scrie în cartea: „Motherless Child: The Definitive Biography of Eric Clapton”: „Li s-au făcut cunoştinţă prima dată în culisele unui concert caritabil pentru Prinţul Charles, în iunie 1987. Mai târziu, Clapton s-a făcut mic, după ce se presupune că i s-ar fi adresat cu „Di”. Din partea ei, prinţesa nici măcar nu a tresărit. Potrivit prietenilor lui Clapton, atracţia dintre cei doi a fost absolut evidentă. Povestea a continuat când ea şi Eric erau amândoi la San Lorenzo. Diana a început să sugă sugestiv o bucată de gheaţă, în timp ce îl privea. Tuturor le-a plăcut asta. Au mers lucrurile mai departe? «Ei bine, spune prietenul, erau amândoi liberi şi lui Eric i-au plăcut mereu provocările»”.

Autorul sugerează însă că cei doi se puteau bucura de cea mai mare discreţie din partea proprietarului restaurantului, astfel că relaţia ar fi putut fi dusă la un alt nivel. Cu toate acestea, Scott aminteşte însă că la 10 ani de la moartea prinţesei, Clapton a descris-o ca o „persoană manipulativă şi bolnavă”. Să nu se fi terminat lucrurile tocmai bine între ei?

Citeste si...
Bundesliga în doliu. A murit un fotbalist care avea tot viitorul în față

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.