Războiul politic este total și luptele se duc cu toate armele. În fapt totul se poate rezuma la o singura frază e de părere jurnalistul Ion Cristoiu: Lui Victor Ponta i se spune cu subiect și predicat că nu e cazul să se întoarcă ca și premier de la Istanbul:

sebastian-ghita

”La ieșirea de la DNA Ploiești, unde a aflat că n-are voie să meargă la Parlament, un nou abuz al Binomului SRI-DNA, făcut pe față, pentru a testa căcăcioșenia românească (n-am nici o îndoială că și membrii Binomului sunt căcăcioși, dar deocamdată n-au nici un motiv să se teamă, cătușele sunt la ei), Sebastian Ghiță a declarat printre altele:

„Trebuie să fie foarte scrupuloşi, dacă nu vrem să ne întoarcem la societatea lui Nicolae Ceauşescu şi a Securităţii. Voi face toate demersurile ca procurorul gen să mă asculte şi să se uite la toate dovezile mele. Şi cred că dovezi pot aduce şi Traian Băsescu, şi Victor Ponta. Şi nu cred că îi puteţi suspecta căs unt înţeleşi. Este un act contra democraţiei. Nu cred că acest domn procuror acţionează singur. Cred că este un test, cred că tot establishmentul juridico informaţional participă.”

Bine-ai venit, Sebastian Ghiță, în rîndurile noastre, ale celor puțini, care am spus și scris că lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială mafiotă, că România e ținta ambițiilor neghioabe ale sergenților majori mesianici, că Sistemul Statului de Drepți, creat, dar controlat un timp de Traian Băsescu, a scăpat de sub control după plecarea acestuia de la Cotroceni, și acum alde Codruța Kovesi se vor Traian Băsescu, dacă nu chiar Nicolae Ceaușescu.

Citeste si...  Uite cu ce se laudă Victor Ponta pe Facebook

Atunci cînd eu scriam și spuneam aceste lucruri, România tv, televeziunea lui Sebastian Ghiță, mă acuza că fac asta de dragul Elenei Udrea.

Ei bine, iată, eu făceam asta nu de dragul Elenei Udrea, nici de dragul lui Traian Băsescu. Făceam asta de dragul Statului de Drept, pe care Forțele oculte, care vor să domine mafiot țara, establishmentul juridico informaţional, cum îi zice Sebastian Ghiță, și-au propus să-l înlocuiască cu Dictatură mascată a cizmelor și epoleților cu sau fără acoperire, după modelul experimentat de SUA în Turcia Războiului Rece, cînd Armata cenzura democrația. Acum, la noi, se pune la cale de o Dictatură asemănătoare, în care Structurile de forță vor cenzura totul: politică, presă, Parlament, CCR.

Eu însă cred că măsura Binomului SRI- DNA s-a vrut un semnal pentru Victor Ponta.
Dacă te întorci la șefia Guvernului, îți trîntim o punere sub control judiciar prin care nu vei avea voie să fii premier, pentru că astfel vei influența mersul anchetei!” e de părere jurnalistul Ion Cristoiu, într-un comentariu pe blogul sau.