Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a anunțat duminica, 24 mai, că avocații partidului vor ofei consultanță gratuită tuturor românilor care doresc să fie asistați în lupta cu abuzurile băncilor. Întâlnirile cu cetățenii care au probleme cu băncile vor avea loc în fiecare miercuri, de la ora 17.00, la sediul central al PRU de pe B-dul Alexandru Ioan Cuza nr. 41, din Capitală.
Bogdan-Diaconu1
”Este timpul ca românii, abandonați de stat când vine vorba să le fie respectate drepturile, să beneficieze de sprijin în lupta inegală cu interesele economice abuzive ale celor pentru care cetățenii sunt cifre și obiecte ale profitului, nu ființe umane”, spune liderul naționalist care atacă astfel o problemă foarte dureroasă în societatea românească.
 
Echipa de avocați a PRU care va conduce ostilitățile cu băncile va fi coordonată de avocatul Anelis Elena Scalat, din cadrul Baroului București. Initiativa lui Bogdan Diaconu vine intr-un moment in care romanii care au probleme legate de datoriile la banci au aflat cu stupoare despre creditele imense acordate mai multor persoane din asa zisa elita a vietii politice, despre facilitatile acordate acestora si ilegalitatile comise in aceste cazuri.
 
Bogdan Diaconu este el insusi un politican tanar, care abia s-a casatorit cu gimnasta Maria Olaru si a devenit de curand tatal unui baietel. Prin urmare, indiferent de avantajele pozitiei sale in acest moment, este mai aproape de problemele tinerilor si ale oamenilor care, pentru ca nu mai pot plati ratele din motive obiective, sunt hartuiti de banci.
Citeste si...
Probleme cu plata taxei de pod Feteşti, semnalate de Liviu Dragnea: E inadmisibil. Contractul nu conţine şi obligaţii?/ CNAIR îi răspunde liderului PSD cu date exacte