Cu 3 zile înaintea partidei cu Ungaria, din preliminariile CE 2016, Victor Piţurcă a început să-şi creioneze primul 11 pe care îl va trimite în teren pe Arena Naţională.

FOTBAL - NATIONALA - ROMANIA - ANTRENAMENT - GRECIA

În poartă, selecţionerul va merge pe mâna lui Ciprian Tătăruşanu, care, a apărat în ambele partide ale Fiorentinei din Europa League şi a reuşit performanţa de a nu primi niciun gol în cele 180 de minute.

În banda dreaptă a defensivei, Piţurcă va miza pe experienţa lui Vlad Chiricheş, în ciuda faptului că acesta nu este postul său obişnuit. Răzvan Raţ va asigura celălalt flanc al apărării, în timp ce în centru, cel mai probabil vor face cuplu Dragoş Grigore şi Dorin Goian.

În faţa apărării vor evolua Hoban şi Pintilii, în timp ce trio-ul ofensiv din spatele vârfului va fi format din Torje, Sânmărtean şi Chipciu. Prezenţa lui Sânmărtean pe teren este bătută în cuie la această oră, însă în această linie şi-ar putea face apariţia Cristi Tănase, rămâne de văzut dacă în locul lui Torje sau în locul lui Chipciu. Şansele ca „Dodel” să fie titularizat sâmbătă sunt mici însă.

În avanposturi, Piţurcă îi va da credit lui Bogdan Stancu, în lipsa lui Ciprian Marica, suspendat după eliminarea din Grecia. Atacantul lui Genclerbirligi a reuşit două goluri în primele 5 etape din campionatul Turciei şi a fost preferat golgheterului Stelei din acest sezon, Claudiu Keşeru.

Acesta este primul 11 pe care îl pregăteşte Victor Piţurcă pentru duelul cu Ungaria. Modificări mai pot apărea în funcţie de eventuale accidentări sau de forma pe care o vor arăta jucătorii la antrenamente, însă este greu de crezut că formaţia va fi schimbată pe ultima sută de metri.

Echipa probabilă a României cu Ungaria: Tătăruşanu – Chiricheş, Grigore, Goian, Raţ – Hoban, Pintilii – Torje, Sânmărtean, Chipciu – Stancu

5435254195f9cfd65d000000

Citeste si...  Când vei afla o vei urî! Ce mănâncă Oana Zăvoranu de se menţine slabă?