Cătălin Cherecheş, primarul suspendat din Baia Mare, poate fi văzut pe afişe electorale ale PNL în Baia Mare, împreună cu mama sa, Viorica Cherecheş.

Viorica Cherecheș este prima pe lista liberalilor pentru Camera Deputaţilor în Maramureş. Imaginea cu afișul electoral al PNL a fost publicată pe contul de Facebook al lui Radu Trufan, candidat al USR pentru Senat.

”Hopa! Primăria băimăreană a eludat uşor legea si a autorizat afişajul electoral în afara campaniei electorale. Reamintesc că aceeaşi primărie a împins data eliberării autorizaţiei de amplasare a cortului USR pentru strângerea de semnături, după data limită de depunere a listelor la BEC”, a scris Radu Trufan, candidat pe locul 2, la Senat, pe lista USR din Maramureş.

Citeste si...  UNPR așteaptă demisia premierului Victor Ponta

Conducerea PNL a validat, pe 20 octombrie, în BPN, candidatura Vioricăi Cherecheş, mama primarului suspendat de la Baia Mare, Cătălin Cherecheş, pe primul loc la Camera Deputaţilor, liderul filialei, Mircea Dolha afirmând că nu are treabă mama cu faptul că fiul ei poate a greşit.