Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a vorbit despre petrecerea de weekendul trecut din Parcul Herăstrău și despre răspunsul autorităților.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a vorbit despre petrecerea de weekendul trecut din Parcul Herăstrău și despre răspunsul autorităților, într-un interviu exclusiv dat jurnalistul Val Vâlcu.

„Avem cel mai bun sistem de monitorizare a parcurilor eu zic că și din București, dar și din România. Deci sunt cele mai sigure parcuri pentru că ne interesează”, a transmis primarul Sectorului 1. Însă, jurnalistul Val Vâlcu a remarcat problemele legate de lipsa distanțării sociale și a măștii de protecție.

Marea problemă a fost în Herăstrău, parc care ține de Primăria Generală

„Marea problemă de weekendul trecut a fost în Herăstrău. Herăstrăul este în Sectorul 1. Parcul Herăstrău ține de Primăria Capitalei. Acea terasă care a creat probleme… noi am trimis și Poliția Locală, Poliția Locală Municipiului București și Jandarmii. Deci, ei neavând posibilitatea de a da amenzi în acele trei zile, noi autoritățile am fost legați de mâini și de picioare”, a continuat Dan Tudorache.

Citeste si...
Copiii lui Liviu Dragnea au primit amenințări. Se lasă cu PLÂNGERE PENALĂ

Gălăgia făcută vara de aceleași localuri

„Pe perioada verii, când sunt petreceri vara, sunt reclamații de zgomot”, a spus Tudorache. Întrebat de ce nu li s-a ridicat autorizația pe baza tulburării liniștii publice de vara trecută, politicianul a spus: „Știți cum e, te duci la ei în control, dau muzica mai încet, pe urmă pleci și iarăși dau tare. E ca un joc, așa, de-a șoarecele și pisica”.

„Poate și noi suntem un popor mai latin și mai exuberant așa, mai greu se supun unor reguli”, a explicat Tudorache.