Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat că în ceea ce privește alegerile locale, oamenii sunt reticenți să se prezinte la vot, subliniind că se așteaptă la o prezență mult mai scăzută decât cea de la alegerile europarlamentare.

„În special cei în vârstă sunt reticenți. Noi la sectorul 1 vom lua toate măsurile care se impun. Din punctul ăsta de vedere, eu zic că vom tinde către 100%. Nu îmi pun problema că noi nu putem. Însă oamenii sunt reticenți. Cred că putem avea undeva peste 40% prezență, însă nu vor fi atât de mulți cum au venit la alegerile europarlamentare”, a spus edilul Sectorului 1.

În ceea ce privește începutul școlii, edilul Dan Tudorache a precizat că în Sectorul 1 școala se va deschide în condiții de siguranță.

„Noi punem tot ce ține de noi. Vom pune la dispoziție dezinfectant, măști. Deja a început montarea acelui spațiu de delimitare în școlile din Sectorul 1. Ne ocupăm de fiecare școală în parte ca pe data de 14 septembrie părinții și copiii să se simtă în siguranță. Am rezolvat problema pentru copiii de grădiniță și creșă, o vom rezolva și pe aceasra”, a punctat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache

Citeste si...
Lovitură de teatru pentru cea mai bogată primărie din Bucuresti

Dan Tudorache, primarul sectorului 1: „De azi, computerul tomograf de la Institutul „Matei Balș” este funcțional!
Edilul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a precizat că un computer tomograf achiziționat în luna mai este funcțional la Institutul „Matei Balș” din București.

„De azi, computerul tomograf de la Institutul “Matei Balș” este funcțional! Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare a emis autorizația de funcționare.

Pe 6 mai achiziționam, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, un computer tomograf (CT) ultraperformant cu un soft special care permite depistarea infectării cu COVID 19. Acesta a fost amplasat în curtea Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, pentru a fi folosit de medicii de aici”, a precizat, vineri, primarul sectorului 1