Primarul sect 1, Dan Tudorache, ne arată cum birocrațiaa ținut blocat trei luni un Computer tomograf. A fost nevoie de aproape trei luni pentru ca un computer tomograf (CT) ultraperformant cu un soft special care permite depistarea infectării cu COVID 19 să primească toate avizele!!

„De azi, computerul tomograf de la Institutul “Matei Balș” este funcțional!Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare a emis autorizația de funcționare.

Pe 6 mai achiziționam, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, un computer tomograf (CT) ultraperformant cu un soft special care permite depistarea infectării cu COVID 19. Acesta a fost amplasat în curtea Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, pentru a fi folosit de medicii de aici.De atunci (de 86 de zile, mai exact), am așteptat primirea tuturor avizelor necesare. Ultima hârtie a venit chiar azi: Autorizația pentru desfășurarea de activități în domeniul nuclear. Altfel spus, autorizația de funcționare.

Începând de azi, acest computer tomograf performant va fi o armă puternică în lupta împotriva pandemiei, aflată în dotarea specialiștilor institutului.

Le urez succes și cât mai multe cazuri testate și negative!“, posta, pe pagina sa de facbook, primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

Citeste si...
Vom avea o săptămână extremă! În Nord urmează un val de furtuni, iar în Centru şi Sud va fi caniculă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.