Primarul general Gabriela Firea le mulțumește Preafericitului Daniel și unor organizații si fundații pentru sprijiul dat persoanelor carantinate instituțional.

„Multumesc public Preafericitului Parinte Daniel – Patriarhul Bisericii Ortidoxe Romane -, care sprijina Primaria Capitalei si primariile de sector cu voluntari (preoti, maicute, studenti la Teoligie) care sa ajute angajatii directiilor sociale – cei care asigura mancarea, obiectele de igiena si alte nevoi pentru persoanele care sunt carantinate institutional (venite din Italia si Spania, in special), precum si donatia de alimente, medicamente etc.

De asemenea, multumesc din suflet organizatiilor si fundatiilor : Ciado, Taxiul cu bomboane, Crucea Galbena, Crucea Rosie, precum si oamenilor de afaceri care si-au aratat disponibilitatea de a sprijini acest efort. Impreuna, vom reusi!”, a scris Firea, pe Facebook.

Citeste si...  Când ar vrea Gabriela Firea să asfalteze gropile din Capitală. „Nu vreau să aud că blocăm traficul, care şi aşa este sufocant”