Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat joi vehement proiectele Guvernului de a organiza alegeri anticipate sau alegerea primarilor în două tururi de scrutin, arătând că s-ar cheltui mulţi bani. Firea a început prin a face referire la faptul că „Guvernul anulează planurile pentru două autostrăzi”.

„Asta da veste rea pentru romani! Unde s-au dus toate promisiunile desarte? Unde sunt autostrazile, spitalele, scolile construite? Nu sunt bani pentru nimic, in guvernarea PNL! Nici pentru alocatii marite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investitii. Se imprumuta zilnic Finantele. Daca nu au gasit “gaura metaforica in contabilitate”, atunci o fac ei. Sa lase ceva in urma cand vor pleca!

Citeste si...  Primarul General, Gabriela Firea: “Pentru exercitiul ‘Seism 2018’ au fost mobilizati peste 700 de angajati ai institutiilor aflate in subordinea Primariei Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea avem, insa, bani, multi, multi, pentru alegeri : anticipate, doua-trei-sapte tururi! Cat mai multe si mai dese, cu atat mai bine, cred ei. Din dorinta de a se razbuna pe noi, sfarsesc prin a se razbuna pe popor si chiar pe proprii lor colegi!

Toate aceste cheltuieli anuntate sunt bani luati de la romani si aruncati pe ambitii politice si trufii de moment. Tineti minte aceste cuvinte : “inainte sa apuci pe calea razbunarii, sapa doua morminte”. Stia Confucius ce stia! Se aplica perfect acum!

#FaraPenibili
#FaraAgramati
#FaraCamarilaPolitica „, a scris Firea pe Facebook.