Primarul Capitalei, Gabriela Firea, solicită intervenția CSAT-ului, asta pentru că bucureștenii sunt intoxicați frecvent cu fumul incendiilor din jurul Bucureștiului. Firea consideră că ministrul Mediului, Costel Alexe, ascunde ceva, iar incendiile sunt provocate pentru a ascunde ceva.

https://www.facebook.com/gabifirea/

Gabriela Firea, după incendiile de lângă Capitală: CSAT-ul trebuie să intervină! Populatia este pusa in pericol!

”CSAT-ul trebuie sa intervina! Populatia este pusa in pericol! Am avut rabdare si am asteptat o explicatie verosimila din partea Guvernului, prin Ministerul Mediului! Nu am iesit imediat cu declaratii publice. Dar, in lipsa unor informari corecte si, mai ales, a unor masuri concrete pentru prevenirea unor astfel de “accidente” de poluare, care ne omoara incet dar sigur, ma vad nevoita sa apelez la cel mai important for care vegheaza siguranta cetatenilor.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, solicită intervenția CSAT-ului

Cum poti sa te numesti Minister al Mediului si ieri sa postezi pe FB, palid, fara nicio ingrijorare, ca e un incendiu de vegetatie prin Ilfov, pe la Peris, si sa nu trimiti controale si verificari drastrice in zona? Unde e ministrul? De ce nu e pe teren??

Citeste si...
Bătrâni, aduşi cu DUBA la audieri în Dosarul "Referendumul"

Iar azi vii nonsalant, tot pe FB, sa spui ca arde o fosta ferma de porci de la Peris. Care, iata, a poluat jumatate si Ilfov si aproape tot Bucurestiul!

Este strigator la cer! Se musamalizeaza ceva! Este cineva acoperit! Se intampla ceva necurat si Garda de mediu, care apartine de Ministerul Mediului, sigur stie si nu comunica cinstit cetatenilor!

Exact cum au mintit si cand a poluat extrem un CET, prin arderea pacurii. Intai au negat ca s-a ars vreun fir de pacura. Dupa ce am iesit public cu documente care atestau la milimetru cate tone de pacura s-au ars, in ce zile, si la ce ore, au fost nevoiti sa recunoasca.

Nu mai este suficienta doar demisia sau demiterea ministrului mediului!

Asta este mana criminala acoperita de guvern! Si trebuie luate masuri ferme in consecinta! Daca cetatenii din Bucuresti si din Ilfov se mai pot considerati aparati de institutiile statului.

Daca nu, punem toti mainile pe piept si asteptam apocaliptic sa ne ia. Eu refuz acest din urma scenariu!”, scrie Gabriela Firea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.