img_3322_copy_63061400Oamenii n-au contat niciodată pentru ăştia. Au trata după bunul lor plac, o populaţie care a preferat să mănânce mai puţin pentru a-şi achita regia casei, iar ei dacă vor, pot să le întrerupă lumină, apă caldă, căldură, să facă tot ce vor muşchii lor. Şi de ce nu, să înjure birjăreşte că doar de-aia-i plătim: să ne fure, să ne scuipe şi să ne trateze ca pe nişte nimicuri. Marin Ştefănel Dan a băut apă după Oprescu!

La insistenţele jurnaliştilor de la Europa FM, Marin Ștefănel Dan a oferit o reacţie în scandalul încălzirii din Capitală. El le-a declarat jurnaliştilor că subvenţiile pentru căldură sunt deja plătite în avans.

Citeste si...
Negocierile intre PLUS si USR,la alegerile europarlamentare in impas

La insistenţele ziaristului care l-a rugat pe edil să revină cu explicațiile pentru că nu a răspuns la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, primarul a spus: “Băga-mi-aş..în ei!”, a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul, scrie Europa FM.

Ştefănele, tată, e bine să ai grijă! Chiar mare grijă, pentru că e posibil ca acei oameni din stradă să-ţi facă o vizită. Şi ar fi minunat dacă ai scăpa, atunci, doar cu demisia!…