Edilul șef al Capitalei, Gabriela Firea, le prezintă bucureştenilor miercuri, într-un al cincilea clip video, proiectele „ambiţioase” pe care le are în domeniul cultural şi sportiv, astfel că promite restaurarea şi includerea într-un concept unitar a monumentelor şi clădirilor istorice din zona extinsă a Parcului Carol şi a Pieţei Victoria. Firea mai anunţă reconfigurarea totală a zonei Sălii Palatului şi reamenajarea Pieţei George Enescu, prin desfiinţarea actualei parcări şi amenajarea de noi spaţii verzi şi pietonale, dar şi refacerea şi modernizarea unui patinoar artificial, cu 22 de milioane de euro.

„În ultimii 25 de ani, cu excepţia Arenei Naţionale, Bucureştiul nu a avut parte de nicio investiţie majoră în infrastructura culturală sau sportivă. Dat fiind faptul că anul acesta marcăm atât Centenarul Marii Uniri, cât şi Anul European al Patrimoniului Cultural, Primăria Capitalei a decis să iniţieze câteva proiecte majore privind reconversia şi potenţarea unor poli culturali sau sportivi în zone cu tradiţie din Bucureşti”, anunţă Gabriela Firea în clipul său video.

Citeste si...  O fetita de 12 ani a murit din cauza unui produs de igiena pe care si tu il folosesti zilnic. Maxima atentie cu el