Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post Tv. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și Andi Laslău.

Ce fel de televiziune va fi? Cine va opera televiziunea?

Postul Tv va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari – Publivol Creativ (care ar urma să se ocupe, printre altele, și de panotajul din Voluntari). Compania Publivol Creativ este condusă, din luna octombrie, de jurnalistul Alex Căutiș.

Adjunctul lui este un alt jurnalist, Andi Laslău (Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nașul TV).Postul de televiziune va fi operat de o companie a CL Voluntari, Publivol Creativ.

Citeste si...
Alerta! Bărbat injunghiat in stația de metrou Unirii

Compania este condusă de jurnalistul Alex Căutiş.

Televiziunea ar urma să aibă sediul la Casa Presei şi pasul următor e depunerea dosarului la CNA, pentru obţinerea licenţei.

„Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe Bucureşti şi pe Ilfov şi va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala şi zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este că nu va fi un post orientat pe scandal.

Televiziunea va avea un rol de utilitate publică, pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov”, a declarat Căutiş pentru Paginademedia.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.