Primaria Municipiului Bucuresti dezminte informatiile vehiculate in spatiul public de persoane lipsite de responsabilitate, ce au ca unic scop sa dezinformeze, sa starneasca panica in randul actualilor angajati si sa perturbe activitatea normala a serviciilor publice. Primaria Capitalei infirma, asadar, informatiile conform carora 1.200 de salariaţi din cadrul unor administratii subordonate ar ramane fara locuri de munca si reasigura personalul vizat de aceste schimbari, ca va fi reangajat.

Astfel, companiile municipale din cadrul Holdingului Municipal preiau toti angajatii din cadrul administratiilor recent desfiintate ale PMB, aspect prevazut extrem de clar in hotararile adoptate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. De altfel, procesul de angajare in noile functii este deja demarat, parte din personal fiind deja angajat pe posturi cu contracte de munca pe perioada nedeterminata, fara perioada de proba si cu mentinerea drepturilor salariale, la care se va adauga un procent de 10%, parte urmand sa fie incadrate in perioada imediat urmatoare.

Citeste si...  Ce poziţii sexuale preferă bărbaţii în funcţie de vârstă?

Subliniem faptul ca liderii sindicali sunt informati cu privire la toate aceste aspecte, intrucat reprezentantii Primariei Municipiului Bucuresti au avut nenumarate intrevederi cu acestia, tocmai pentru o infromare corecta si prompta.