De două zile asistăm la telenovela vieţii lui Brigitte Năstase, care devine din ce în ce mai palpitantă.

Mai întâi a ieşit la iveală faptul că l-a înşelat pe Ilie Năstase cu motociclistul Cătălin Cazacu, apoi a recunoscut şi ea idila pe Facebook, după care pe piaţă au apărut fotografii şi mesaje intime, pe care Brigitte i le-ar fi trimis amantului. Cu toate acestea, soţul înşelat spune că nu crede o iotă.

Explodează bomba amantlâcului

11 iulie. Publicaţia “Cancan” anunţă că “o celebră soţie din România s-a fotografiat goală în baie şi i-a trimis pozele necenzurate lui Cătălin Cazacu”, urmând ca identitatea femeii să fie dezvăluită ulterior.

Click! publică numele amantului, Brigitte recunoaşte idila

12 iulie. Reporterii noştri află amănuntele acestei poveşti mondene şi publică toate dedesubturile triunghiului amoros. Căci da, e vorba despre trei persoane celebre implicate într-un scandal de pomină. Brigitte Năstase (41 de ani) l-a înşelat pe soţul ei, Ilie Năstase (72 de ani), cu fostul concurent de la “Exatlon” (Kanal D), Cătălin Cazacu (33 de ani), care tocmai îşi anunţase relaţia cu ştirista Ilinca Obădescu. În aceeaşi zi, Brigitte decide să recunoască idila şi pune pe tavă, pe Facebook, informaţii incendiare, fără să dezvăluie însă numele amantului, ci doar prenumele: Cătălin. 

“Am început acestă relaţie în data de 8 februarie (n.r. – 2017). Ca toate începuturile, a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt încrederea în mine, să învăţ din nou să zâmbesc. Am spus de fiecare dată că acestă idilă a ţinut până pe 1 mai, dar nu v-am dat niciodată amănunte”, scria Brigitte. 

Apar poze şi mesaje compromiţătoare cu Brigitte

13 iulie. O poză (selfie) cu Brigitte complet goală, în cada personală, însoţită de câteva mesaje al căror destinatar pare Cătălin Cazacu a fost publicată pe cancan.ro. Brigitte spune că a fost şantajată de Ilie, că a fost bătută şi legată cu cureaua, că poza în femeie fericită, deşi în realitate îşi smulgea părul din cap, că a fost părăsită de prietene sau că a suferit enorm. În plus, i-a urat baftă în Dominicană (la începutul lui ianuarie 2018, Cătălin Cazacu pleca în republica Dominicană, pentru “Exatlon”).

Fosta iubită: «Toată Timişoara ştia de relaţia lor!» 

13 iulie. Contactată de Click!, Nicoleta Delinescu, femeia cu care Cătălin Cazacu are un băieţel de 7 ani, ne-a spus cum se vede scandalul în Timişoara, acolo unde ea locuieşte. “Copilul este afectat de apariţiile tatălui său. Noi avem o relaţie civilizată, frumoasă, el îi plăteşte pensia alimentară regulat. Ne-am despărţit din cauză că la finalul relaţiei noastre umbla prin altă parte. Toată Timişoara ştia de relaţia cu Brigitte, pentru că este oraş mic. Nu este un secret pentru mine acest lucru, pentru că ştiam”, a declarat Nicoleta pentru Click!

Citeste si...
Cristoiu crede că Iohannis va fi scos din joc în cursa pentru Cotroceni

Cătălin Cazacu: «Nu am avut nici o altercaţie cu Ilie Năstase”

13 iulie. Sportivul Cătălin Cazacu are şi el de tras acum de pe urma pasiunii pentru sexul frumos, dar mai ales din cauza idilei cu Brigitte. În presă s-a scris că ar fi fost somat de Ilie Năstase, prin intermediul prietenilor, să nu se mai apropie de soţia lui. Click! l-a contactat ieri pe “Faimosul” de la “Exatlon”, iar acesta ne-a declarat scurt şi la obiect. „Nu am avut nici un fel de altercaţie cu Ilie Năstase şi nu vreau să comentez mai mult despre tot acest scandal. Sunaţi la PR-ul de la Kanal D”.

Ilie Năstase: «Nu comentez ce spune lumea»

13 iulie. Proverbul „nu ştie bărbatul ce ştie tot satul!” se potriveşte perfect în această situaţie, mai ales după ce Ilie Năstase ne-a spus, telefonic, că se îndoieşte de tot acest scandal. Interesantă reacţia lui Ilie, mai ales după ce soţia însăşi a recunoscut infidelitatea. “Nu cred că este adevărat nimic, eu acum sunt la Mamaia, la mare. Nu comentez ce spune lumea (n.r. – că ar fi bătut-o, ar fi legat-o cu cureaua de picioare şi ar târât-o până în casă!). 

Brigitte a ajuns la spital după ce au apărut pozele cu ea goală

Evenimentele au luat amploare în scandalul care-i are ca protagonişti pe Cătălin Cazacu şi pe Brigitte Năstase. Pe 12 iulie, www.cancan.ro a publicat o fotografie cu ea goală, în baia personală, poză pe care i-ar fi trimis-o amantului Cătălin Cazacu. 

Astfel, impactul a fost unul destul de mare pentru Brigitte şi a clacat. Joi noapte  i s-a făcut rău şi a avut nevoie de ajutor specializat, aşa că a ajuns la un spital din Timişoara, unde a apelat la medici pentru a-i acorda ajutor. Starea de anxietate şi tensiunea i-au dat bătăi de cap celebrei brunete.

”În momentul de faţă sunt profund afectată de reaua credinţă şi răutatea oamenilor, acest lucru tulburându-mi starea de sănătate. Multumesc pentru înţelegere”, a scris Brigitte pe Facebook.