Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, nu a negat niciodata prietenia sa cu Elena Udrea. Intr-un interviu televizat acordat ziaristului Victor Ciutacu, Alina Bica a vorbit deschis despre relatia de prietenie cu Elena Udrea si a mărturisit că a cunoscut-o cu „o altă faţetă decât o ştie restul lumii”. Cu toate aceste, fosta sefa DIICOT sustine ca apropierea de Udrea „nici nu i-a folosit, nici nu i-a dăunat”.
elena-udrea
„Ne ştiam din Guvern. Am devenit prietene cu vreo trei luni înainte ca domnia sa să nu mai fie ministru, când am cunoscut-o pe mama Elenei. După ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mie mi s-a părut ca fiind o lipsă crasă de caracter să neg prietenia cu o persoană care a ales să fie prietenă cu mine când era foarte puternică în ţara asta. Eu când am fost propusă pentru funcţia de şef al DIICOT, am adus la cunoştinţă tuturor factorilor de decizie din această ţara relaţia de prietenie cu Elena Udrea”, a mărturisit Alina Bica, în interviul acordat România TV.
Contactata de presa pentru o reactie la cele declarate de fosta ei partenera de shopping la Paris, Elena Udrea nu a avut nimic de comentat pe acest subiect, din motive obiective:
„Nu am reuşit să văd interviul Alinei Bica. Nu am deschis televizorul de trei săptămâni”, a explicat Elena Udrea pentru jurnalistii de la obiectiv.info. Elena Udrea a fost plasată în arest la domiciliu după ce a fost trimisă în judecată în dosarul „Gala Bute”. Udrea este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi tentativă de folosire de documente inexacte pentru obţinerea de fonduri UE. 
 
Prietenia dintre Alina Bica si blonda de la Cotroceni a iesit la iveala si a intrat in vizorul opiniei publice dupa ce in presa au aparut o serie de fotografii realizate la Paris, in februarie 2014, cand cele doua, insotite si de amica lui Udrea, Ana Maria Topoliceanu, colindau orasul pentru cumparaturi. La vremea aceea, Alina Bica a fost extrem de agresiva in replici atunci cand ziaristii au intrebat-o despre aceasta esapada. Intre timp, agresivitatea ei s-a „stins” ca urmare a lunilor petrecute in arestul preventiv.
Citeste si...  PREDOIU: SA PICE PONTA ESTE O DATORIE NATIONALA!