Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, le-a făcut o farsă, în calitate de “păcăleală de 1 aprilie”, pasagerilor care o însoţeau joi în timpul unui zbor, distribuindu-le îngheţată pe băţ, deghizată în stewardesă.

Membrii echipajului şi reprezentanţi ai serviciilor secrete şi ai presei şi-au primit astfel desertul servit de o femeie cu părul scurt şi brunet, purtând o mască neagră şi o insignă cu numele “Jasmine”, care se plimba printre rândurile de scaune ale avionului ce o aducea pe Prima Doamnă înapoi la Washington, după o vizită în California.

Cinci minute mai târziu,“Jasmine” şi-a făcut reapariţia printre jurnalişti, fără perucă, şi le-a dezvăluit adevărata ei identitate, anunţând: “farsă de 1 aprilie!”.

Nu este pentru prima dată când Jill Biden îi “tachinează” pe pasagerii avionului cu care călătoreşte.

Nu a fost recunoscută nici măcar de propria echipă

Pe vremea când soţul ei era vicepreşedinte al SUA, ea s-a strecurat într-un compartiment pentru bagaje la bordul Air Force Two şi a strigat “Bau!” către prima persoană care l-a deschis, potrivit mass-media americane.

Jurnaliştii care au relatat despre păcăleala de 1 aprilie au recunoscut că au fost “total păcăliţi” de Prima Doamnă, declarându-se totodată convinşi că nici măcar propria ei echipă nu a recunoscut-o cum a fost deghizata.

În ceea ce priveşte batonul de îngheţată de vanilie, tras în ciocolată, acesta a fost “delicios”, au precizat jurnaliştii.


Citeste si...
Violențe EXTREME în Barcelona: ciocnire puternică între protestari și poliție