Simona Halep, care a pierdut, sâmbătă seara, pentru a doua oară, finala turneului de la Madrid, nu a părut foarte afectată de acest insucces, care o împiedică să redevină nr. 1 WTA. În declarația de la festivitatea de premiere, Simona Halep i-a spus adversarei că i-a luat două trofee până acum, dar speră că va avea ocazia să se revanșeze și i-a urat succes la Roland Garros.

„Mi-ai luat două finale, două trofee. Să sperăm că în viitor vom mai putea juca și îmi voi lua revanșa”, a spus Simona Halep, adresându-i-se adversarei Kiki Bertens. Ea se referă la finala pierdută acum, la Madrid, și la cea de anul trecut, de la Cinncinati, când a ratat a treia oară titlul, tot în urma unui meci adjudecat de olandeză.

Citeste si...  Specialiştii au descoperit cea mai simplă metodă de a renunţa la fumat

„Sunt tristă că n-am câștigat, dar Kiki merita să câștige, ai jucat un tenis mai bun, ai jucat toată săptămâna un tenis de înalt nivel, așa că felicitări”, a spus Simona Halep adresându-se olandezei.

Simona Halep le-a mulțumit organizatorilor și i s-a adresat direct lui Ion Țiriac spunându-i că-i mulțumește și că speră că nu e foarte supărat pentru acest eșec al ei. De asemenea, sportiva a mulțumit echipei și mamei sale.