Președintele USR, Dan Barna, a declarat într-o emisiune difuzată sâmbătă de un post TV, că dacă în turul doi al alegerilor prezidențiale ar ajunge Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, l-ar vota pe ultimul în defavoarea actualului șef al statului.

”Dacă vom ajunge la situația respectivă și dl. Cioloş va fi candidatul alianței, voi vota cu dl. Cioloş. Dacă vom ajunge în altă secvență în care ar fi dl. Iohannis și alt candidat, voi vota cu dl. Iohannis, este evident”, a declarat la Digi 24 Dan Barna.

El a mai spus că a făcut această afirmație luând în calcul posibilitatea ca Dacian Cioloș să candideze la alegerile prezidențiale.

Citeste si...
Liderul PNL anunță încheierea negocierilor. PMP a rămas fară aliantă, dar merge pe mâna lui Basescu la Primaria Capitalei

”Construim un scenariu acum, în care dl. Cioloș va decide să candideze din partea alianței și va avea susținerea și a colegilor din USR și susținerea colegilor din PLUS. Lucrurile sunt foarte clare. Sunt foarte pragmatic. Suntem în logica unei alianțe electorale”, a adăugat liderul USR.