Președintele PNL Ludovic Orban l-a apărat pe Nicușor Dan, acuzat de PSD că ar fi intervenit în favoarea unor oameni de afaceri. El a spus că înregistrarea cu Nicușor Dan “nu are nici un element credibil“.

Președintele PNL Ludovic Orban: Mafioții care au trăit bine sub PSD încearcă să-l discrediteze pe Nicușor Dan

Președintele PNL Ludovic Orban afirmă că este urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbești cu el. Ceea ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat, că pierde teren pe zi ce trece. Toți mafioții și toți interlopi, care au trăit bine sub guvernarea locală PSD, încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan fără niciun fel de bază. În cazul respectiv, era vorba de un abuz al Primăriei, care a vrut să demoleze o clădire, asociația ,,Salvați Bucureștiul,, care a apărat cetățenii de abuzurile Primăriilor, a venit în sprijinul cetățeanului care era pus în pericolul de a-i fi demolată clădirea iar, în instanță, cu sprijinul asociației ,,Salvați Bucureștiul,, a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câștigat“, a spus Orban.

El a insistat pe faptul că Nicușor Dan este un om corect: “Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat, care nu au niciun element credibil și nu constituie, din punctul meu de vedere, nu pun nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului Nicușor Dan, îmi arată disperarea PSD și faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace.

Nicușor Dan este un om cunoscut, este un om corect, este un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor, fără să aibă vreo funcție publică, care a ferit bucureștenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislației în domeniul urbanistic și, din punctul meu de vedere, această înregistrare nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioților și interlopilor care sprijină PSD“.

“Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi “frate” cu interlopi. Asta dupa ce a aflat o tara intreaga fapul ca, in actualul mandat de deputat, a primit foloase necuvenite – 50 000 de euro-, tot de la niste afaceristi, pentru a-i reprezenta. Suma reala probabil este mult mai mare. Doar atat a trecut in declaratia de avere”, a transmis Gabriela Firea într-un mesaj publicat pe Facebook după ce Dana Budeanu a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Nicușor Dan și fostul ziarist Cristian Zărescu, actual consilierul primarului PSD al sectorului 4, în care cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.


Citeste si...
Arbitrul de tenis, suspendat după hărțuirea unei fete de 13 ani, copil de mingii