Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că negocierile cu USR-PLUS pentru stabilirea unor candidați comuni la primăriile de sector continuă, dar nu a vrut să dea detalii despre stadiul acestora.

Președintele PNL Ludovic Orban întrebat câte șanse dă ca PNL și USR să aibă candidați comuni pentru primăriile de sector ale Capitalei, acesta a răspuns: „Eu cred că am făcut un pas important, am convenit candidatul la Primăria Capitalei, care e susținut de PNL și de Alianța USR-Plus. Continuăm discuțiile. Indiferent care va fi forma de înțelegere, din punctul nostru de vedere important este să ne concentrăm eforturile pentru câștigarea Primăriei Capitalei și a cât mai multor primării de sector. Sunt două primării de sector unde situația e mai dificilă, 3 și 4. Sunt primari care stau bine în sondajele de opinie”.

„Aș prefera ca atâta timp cât purtăm discuții să nu dau informații legate de acest subiect”, a adăgat el.

Orban mai spune că recentele atacuri ale USR la adresa liberalilor „nu folosesc nimănui”, în condițiile în care ambele formațiuni au luptat împotriva PSD.

„Nu are rost să ne consumăm energia între noi, trebuie să ne concentrăm pe o strategie care să ne ducă spre succes și în alegerile locale, și în alegerile parlamentare și la posibilitatea formării unei majorități parlamentare pro-reformă, modernizare, dezvoltare economică. Uneori recunosc că am fost afectat”, a mai spus el.

Citeste si...
Dragomir mai sta pe jar. Sentinta a fost amanata