Președintele Donald Trump s-a alăturat sâmbătă celor 55 de milioane de americani care au votat anticipat pentru scrutinul prezidențial din 3 noiembrie. El a mers la o secţie din Florida, aflându-se în turneu electoral, pe ultima sută de metri a campaniei pentru alegerile prezidențiale din SUA. „Am votat cu un tip pe nume Trump”, a glumit el cu jurnaliştii şi nu a uitat să critice din nou votul prin corespondenţă, convins că acesta dă naştere la fraude masive.

„A fost un vot foarte sigur, vă spun eu că e mult mai sigur decât atunci când îl trimiţi prin poştă. Totul a fost perfect, foarte strict, cu respectarea regulilor, nu ca atunci când votezi prin poştă. Nu cred că am mai văzut atât de mulţi susţinători, nu cred că a mai fost aşa ceva până acum, e un spirit extraordinar. Am auzit că stăm foarte bine în sondaje în Florida, am auzit că e la fel peste tot, a declarat Trump la ieșire.

„Cu cine aţi votat, domnule preşedinte?” l-au întrebat jurnaliștii.

„Am votat cu un tip pe nume Trump. Vă mulţumesc tuturor!”, a răspuns el râzând.

Președintele Donald Trump a purtat mască în momentul în care a intrat în secţia de vot, amenajată într-o bibliotecă din West Palm Beach, dar și-a dat-o jos când a vorbit cu presa.

„Veţi fi extrem de ocupaţi astăzi, vă vom face să lucraţi mult”, le-a mai spus el jurnaliştilor, înainte de a începe o zi-maraton în cursul căreia urmează să aibă trei mitinguri de campanie în trei state diferite: Carolina de Nord, Ohio şi Wisconsin.

Vicepreşedintele Mike Pence şi-a exprimat votul anticipat vineri, la Indianapolis.

donald trump, vot anticipat sua, alegeri prezidentiale sua 2020, campanie electorala alegeri sua

Citeste si...
ATENȚIE! Nu poți plăti taxele online? Nu le vei mai plăti deloc