Mircea Lucescu a debutat cu stângul în UEFA Nations League, după ce a pierdut cu scorul de 2-1 împotriva Rusiei, ţara gazdă a Campionatului Mondial din acest an. Cheryshev a deschis scorul în minutul 13, Aziz a egalat pentru turci în minutul 41, iar Dzyuba a stabilit scorul final în minutul 49.

Potrivit jurnaliştilor turci de la Takvim, Federaţia Turcă ia în calcul demiterea tehnicianului care a cucerit ultima Cupă UEFA cu Sahtior, în 2009. Pe lista posibililor înlocuitori ar fi Senol Gunes, actualul antrenor al celor de la Beşiktaş, dar şi Aykut Kocaman, fostul antrenor al lui Fenerbahce, în prezent liber de contract după despărţirea de multipla campioană a Turciei.

Citeste si...  Fuego revine la TVR 2 cu Sezonul 3 al emisiunii ”Drag de România mea”din 15 Septembrie! cu invitaţii de marcă

Turcia face parte din grupa doi a Ligii B, alături de Rusia şi Suedia. Mircea Lucescu este selecţionerul turcilor de un an, din vara anului trecut, timp în care a câştigat trei partide, a remizat de patru ori şi a bifat cinci înfrângeri.

În cariera sa, ”Il Luce” le-a mai antrenat pe Corvinul Hunedoara, România, mDinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş, Şahtior şi Zenit.