Numele ei este Ilinca Turcanu, are 20 de ani, este din Balti dar acum isi face studiile la Pitesti. Se zice ca seamana mult cu Angelina Jolie, pentru ca are buze mari si ochi verzi, la fel ca diva de la Hollywood.

1916631

„Angelina Jolie are o sosie in Pitesti” spune titlul unui articol din presa romaneasca, in care se spune povestea basarabencei Ilinca Turcan, trasaturile careia sunt asemanate cu cele ale actritei.

„In urma ultimii sedinte foto mi se spune ca am ceva comun cu Angelina Jolie. Defapt mi se spune ca seaman cu Bianca Dragusanu. Imi zic Bianca naturala. Aflandu-ma in Romania la studii deseori aud asta de la colegi.” a spus Ilinca.

1916761

Este studenta la Universitatea din Pitesti, specializarea marketing. Calcandu-i pe urma mamei sale, care este profesoara de muzica, Ilinca a facut patru ani Colegiul de Muzica si Pedagogie. Canta foarte bine la pian si a lucrat o perioada ca profesoara de muzica la o scoala. Pentru ca a fost admisa la Facultatea din Pitesti, Ilinca a renuntat la job, dupa cum relateaza epitesti.ro: „Am decis ca mai vreau sa fiu studenta. Nu ma obisnuiam cu statutul de profesoara si am dorit sa fac alta facultate. In cazul in care nua s fi fost admisa, as fi continuat sa lucrez la scoala si sa ii invat mai departe pe copii gama completa a muzicii.”. a spus ea pentru epitesti.ro.

1916681

De patru luni incoace colaboreaza cu trupa de dans Starfix, de la Casa de Cultura a Studentilor din Pitesti. In trecut a avut ea insasi o trupa in Moldova, cu care canta la diferite evenimente. „Ma bucur enorm ca fac parte din Starfix! La scurt timp dupa ce am intrat in trupa am fost invitata si la televiziune.”, afirma Ilinca.

1916661

Pe langa muzica, frumoasa basarabeanca se ocupa cu modelarea sprancenelor si isi machiaza prietenele, visand ca pe viitor sa isi deschida un salon de frumusete. Este si fotomodel. In prezent are un contract pe o perioada de cinci ani cu o cunoscuta agentie de moda din Moldova, potrivit epitesti.ro.

Citeste si...  Cele mai elegante persoane din lume.