Premierul Viorica Dăncilă, însoţită de miniştrii Sănătăţii, Sorina Pintea, al Muncii, Marius Budăi, şi al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a aflat sâmbătă în municipiul Hunedoara, unde a vizitat Spitalul municipal şi Castelul Corvinilor. Vizita la Castel este un moment deosebit. Istoria noastra, traditiile, obiceiurile sunt ceea ce reprezinta diversitatea in marea unitate europeana”, a scris Dancila, potrivit Ziar de Hunedoara. Aceasta a mai vizitat şi zona pietonală a oraşului, obiective de investiţii derulate cu fonduri guvernamentale şi europene.

Doar ca, atunci cand a semnat, premierul a scris 03.05.2019, in loc de 04.05.2019, data zilei de sambata.

La Spitalul municipal din Hunedoara delegaţia guvernamentală a vizitat Secţia ATI. Conducerea spitalului a solicitat sprijin pentru reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe, context în care ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat că UPU poate beneficia de o finanţare de cinci milioane de lei în vederea modernizării. Reprezentanţii spitalului şi ai primăriei sunt aşteptaţi să depună o cerere de finanţare săptămâna viitoare la Ministerul Sănătăţii.

Citeste si...  Dăncilă îşi pune toate speranţele în sondajele pentru prezidenţiabilul PSD

Premierul Viorica Dancila a fost in vizita in judetul Hunedoara, sambata, si a mers la Castelul Corvinilor, acolo unde a semnat in cartea de oaspeti a oficialitatilor. Dancila a confundat, insa, data in care se afla.

Premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii care o însoţesc au mai vizitat sâmbătă mai multe secţii ale Spitalului Judeţean din Deva, noua clădire a acestuia beneficiind de finanţare guvernamentală în valoare de opt milioane de lei. Delegaţia oficială îşi continuă vizita în judeţul Hunedoara în zona municipiului Brad, pe şantierul magistralei de gaz metan Mintia – Brad, şi acest obiectiv fiind finanţat din fonduri guvernamentale.