Biroul de presă al Guvernului a anunțat, astăzi, că premierul Ludovic Orban a anulat întâlnirile de lucru de luni, din cauza unui caz de infectare cu noul coronavirus.

Știrea este în curs de actualizare!

Mai exact, conform sursei citate, premierul a participat zilele trecute la o dezbatere televizată alături de o persoană care a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.

Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus. De asemenea, în comunicat se arată faptul că premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Comunicatul de presă al Guvernului:

”Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.”

Cu cine s-a întâlnit, recent, premierul Ludovic Orban


Potrivit agendei oficiale a premierului României, Ludovic Orban a avut cea mai recentă întâlnire de lucru vineri, 2 octombrie 2020.

Astfel, vineri dimineață la ora 09.00, Orban a fost la Ministerul Transporturilor împreună cu primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan.

Premierul Ludovic Orban și-a suspendat toate activitățile după ce a stat lângă o persoană confirmată cu Covid-19

De asemenea, tot în acea zi, Orban a fost la Ministerul Educației, unde au mai participat: vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Premierul Ludovic Orban și-a suspendat toate activitățile după ce a stat lângă o persoană confirmată cu Covid-19

Citeste si...
Adevarul despre prietenia dintre Monica Iacob Ridzi si Elena Udrea!