Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să sesizeze procurorii pentru ceea ce au făcut constructorii spanioli pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva.

”Astăzi, situația autostrăzii Lugoj-Deva se prezintă în felul următor:

Avem 66 de kilometri de autostradă pe care se circulă fără restricții, avem 22 de kilometri pe care se circulă cu restricții, avem 4 kilometri de muzeu în aer liber și 9 km în celebra ”zonă a urșilor” nerealizată. Obiectivul nostru este finalizăm total acest tronson de autostradă.

Vă reamintesc că am preluat 21 de kilometri de muzeu în aer liber.

În continuare, realizăm expertiza pentru structură și terasamente, plata se va face din garanția reținută contructorului. Ne dorim ca în cel mai scurt timp să se circule pe acest tronson fără nicio restricție de viteză”, a spus Lucian Bode.

Citeste si...  Premierul Ludovic Orban recunoaşte planul pentru Capitală: Se negociază o mare alianţă cu partidele de dreapta

La final, Ludovic Orban l-a întrebat pe ministrul Transporturilor dacă a sesizat procurorii cu privire la lotul 3 al autostrăzii și neregulile de acolo.

”Pentru măgăriile pe care le-au făcut ăștia pe lotul 3, nu plătește nimeni? Nu ați sesizat autoritățile? Acolo a fost clar un aranjament pentru ca o anumită companie să câștige. Toate acestea trebuie sancționate, astea sunt de Parchet, după părerea mea!”, a spus Ludovic Orban.