Premierul Italiei, Mateo Renzi, se află în vizită la Bucureşti pentru a-l susţine pe omologul său român, Victor Ponta, înaintea turului doi al scrutinului prezidenţial.

ponta-renzi-79535000-465x390

Potrivit Mediafax, agenţia ANSA scrie că alegerile prezidenţiale din România reprezintă o „competiţie strânsă între Ponta şi Iohannis” şi că premierul italian „se află astăzi la Bucureşti pentru a-l susţine pe Victor Ponta, înaintea turului doi”.

ANSA face o scurtă analiză a alegerilor prezidenţiale din România, menţionând că „România se îndreaptă spre un rezultat strâns în turul doi al scrutinului prezidenţial, în care concurează premierul social-democrat Victor Ponta şi candidatul de centru-dreapta Klaus Iohannis. În ultimele două zile, cei doi candidaţi s-au confruntat deja în două dezbateri televizate la diverse posturi tv şi vor avea alte două întâlniri în seara aceasta şi mâine, la încheierea campaniei electorale. Victor Ponta, care astăzi va primi susţinerea premierului italian Matteo Renzi, aflat în vizită la Bucureşti, rămâne favorit în sondajele de opinie”.

Citeste si...  VICTOR PONTA: Am votat pentru ca toate mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună