Premierul Ludovic Orban susține că depunerea moțiunii de cenzură este un gest iresponsabil al PSD. Orban arată că Executivul pe care îl conduce și-a făcut datoria cu ”vârf și îndesat față de România”.

”PNL este cel mai serios și cel mai puternic partid de pe eșicherul politic. Este un partid care și-a asumat răspunderea guvernării. Să vi să depui moțiune de cenzură fără niciun motiv palpabil, asta este o nouă mostră de iresponsabilitate din partea PSD. Nu există niciun motiv pentru o astfel de moțiune de cenzură, Guvernul pe care îl conduc și-a făcut datoria față de România cu vârf și îndesat. Am reușit să gestionăm pandemia, am reușit să adoptăm măsuri de relansare economică, eu zic că vom merge cu fruntea sus în fața oamenilor. Avem grijă față de oameni! 

Mă bazez pe orice parlamentar care are o urmă de bun simț, care înțelege interesul României! (…) Noi suntem în continuare parteneri cu cei de la PMP și ne așteptăm să colaborăm foarte bine în continuare.

Premierul Ludovic Orban spune că imediat ce PSD va declanșa procedura moțiunii de cenzură, evident că vom începe toate discuțiile necesare pentru a menține stabilitatea guvernării, pentru a continua măsurile de relansare economică.”

Citeste si...
Ion Iliescu, de urgență la spital