Cântăreaţa este distrusă de durere lângă sicriul mamei sale

Daniela doliu

Daniela Gyorfi trece printr-o drama cumplita. Dupa ani de chin, mama ei s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Anica Gyorfi fusese internata de o saptamana la terapie intensiva. Primele imagini cu Daniela la catafalcul mamei arata prin ce momente sfasietoare trece artista.

Daniela 2

Mama Danielei Gyorfi a murit in aceasta dimineata, la ora 6.00, la Spitalul de Urgenta, in urma unui cancer la plamani galopant. Anica Dita avea 62 de ani si era internata de o saptamana la terapie intensiva, dupa ce timp de 3 saptamani s-a luptat cu o durere in piept groaznica.

Distrusa de durere, Daniela a ridicat trupul mamei de la morga spitalului pentru a fi depus la o capela din Capitala. Incercanata si cu o privire impietrita, artista nu s-a dezlipit de sicriul mamei pe care o vegheaza neincetat.

cosciug

Dupa ani de zile in care mama ei a fost chinuita de diverse boli si afectiuni cosmarul artistei a devenit realitate. Astazi ea a pierdut-o definitiv pe cea care i-a dat viata. Inmormantarea Anicai va avea loc saptamana urmatoare. (I.G.)

 

 

 

 

Citeste si...
Cele mai usoare si ignorate trucuri pentru slabit. Tu stiai de ele?