Cu siguranta femeile stiu ce inseana o nastere naturala. Peretii vaginului revin mai greu in timp la forma initiala, asa ca femeile se pot confrunta cu probleme sexuale cauzate de un vagin prea larg. Iata cateva trucrui care sa va ajute sa treceti peste aceste probleme:

Abdomen

  1. Pozitia doggie style – femeia sta cu spatele la barbat, intr-o pozitie pe care o cunoastem cu totii deja. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti genunchii cat mai apropiati, astfel peretii vaginului se vor mula perfect pe penisul partenerului

  2. Pe marginea patului, femeia poate sta pe spate, astfel incat sa isi sprijine picioarele pe umedii partenerului, penetrarea va fi adanca, iar faptul ca picioarele sunt cat de cat apropiate va garanteaza placerea

  3. Genunchii la piept sunt o alta varianta pentyru clasica pozitie a misionarului. Pentru un efect si mai bun, femeia trebuie sa stea pe spate si sa isi incruciseze chiar picioarele de la genunchi.

  4. Misionarul intors- femeia va sta in acest caz pe burta, iar barbatul in genunchi, o va penetra pe la spate

  5. In picioare- femeia se va spirjini pe peretele din fata, in vreme ce barbatul, care are deja o priveliste foarte frumoasa, o va penetra pe la spate. Incercati sa tineti picioarele cat se poate de apropiate.

Citeste si...  Poziţii sexuale de încercat de Valentine's Day