Povestea încredibilă a femeii în vârstă de 61 de ani îşi spune povestea la rubrica „Lifestyle” a publicaţiei The Guardian după ce a devenit celibatară de 5 ani deoarece „nu este potrivită pentru o relaţie normală”.

„Întotdeauna mi-au plăcut bărbaţii povestea incredibilă a femeii în vârstă de 61 de ani Poate că i-am plăcut prea mult. Nu i-am fost fidelă primului soţ iar când eram singură aveam valorile morale ale unei pisici de stradă. Aşa sunt, nu ştiu de ce.

Evident, nu m-am culcat cu bărbaţi de care nu mă simţeam atrasă şi doar o singură dată m-am culcat cu cineva pentru bani (un mecanic foarte atractiv care mi-a reparat maşina pe gratis). Dar, în general, atâta timp cât şi ei mă plăceau pe mine, era un motiv suficient pentru a mă cupla cu ei.

În ciuda faptului că am avut o viaţă sexuală foarte activă, mi-a luat mulţi ani, foarte mulţi, să îmi dau seama că nu sunt deloc potrivită pentru o relaţie normală. Mi-am dat seama că mă agăţam de ei şi tot încercam că desopăr dacă flirtează şi cu altcineva. Mi-am dat seama că îi puneam la tot felul de teste la care mereu picau. Ţipam la copii pentru că aşteptam să mă sune, apoi îl sunam eu pentru că nu suportam să fiu respinsă. Pe scurt, eram în totalitate nerezonabilă şi agoniile emoţionale pe care le simţeam nu erau reale.
Acum, la 61 de ani, sunt foarte fericită că sunt celibatară de aproape 5 ani. Uneori îmi lipsesc gesturile mici şi faptul că nu am cui să îi povestesc despre momentele mele bune sau rele, dar există Facebook pentru asta.

Citeste si...  Povestea de dragoste absolut tulburatoare a doi frati romani care s-au casatorit si au facut dragoste, nestiind ca sunt rude!

Oricum, îmi place să fiu singură. Am proprii bani şi decid singură ce fac cu ei. Mă duc în vacanţă unde vreau şi fac ce vreau. Din punct de vedere sexual, mă descurc şi singură”.