Povestea impresionantă a unei tinere. A cunoscut un tânăr pe net, iar adolescenta a fost cucerită pe loc. Așa că atunci când i-a cerut fotografii incendiare cu ea, nu a stat pe gânduri și i-a trimis.

Povestea impresionantă a unei tinere care și-a găsit iubit pe net. În scurt timp, visul iubirii s-a spulberat. Și asta pentru că băiatul din Timișoara, care la comiterea faptelor avea 17 ani, a început să o șantajeze, fapt pentru care acum este judecat.

Faptele pentru care acesta a fost trimis în judecată s-au petrecut în 2016, când tânărul (G.G.F.) avea 17 ani , iar fata (I.A.) doar 14 ani. Totul a început la scurt timp după legarea unei prietenii, pe Facebook. Tânărul i-a cerut fetei o fotografie cu ea în lenjerie intimă, iar copila i-a trimis. În septembrie, tânărul i-a mai cerut o astfel de poză, iar fata s-a conformat din nou. După ce i-a povestit mamei că doar discută cu un băiat mai mare decât ea, la sfaturile părintelui, care i-a explicat că relaţia este inoportună, copila a decis să pună capăt prieteniei şi i-a transmit lui G.G.F. că nu mai doreşte să continue relaţia.

Citeste si...
Un milion de români, pândiți de șomaj, din cauza coronavirusului

Tânărul a început însă să o ameninţe că va face publice fotografiile deja primite şi i-a mai cerut altele, atât în lenjerie intimă, cât şi nud. Când le-a obţinut, i-a cerut fetei 300 de lei ca să nu le publice pe aceeaşi reţea de socializare, sumă pe care copila a achitat-o în speranţa că totul se va încheia. “300 si eu nu mai vreau nimic”. N-a fost aşa, pentru că, deşi pentru o perioadă tânărul a încetat şantajul, în preajma Crăciunului, după mai multe discuţii, i-a cerut copilei suma de 400 de lei, motivând că fotografiile intime ale acesteia se aflau în posesia unei alte persoane care solicita 250 de lei în schimbul păstrării acestora în secret, diferenţa urmând a-i reveni