Un baietel de cinci ani si-a dat ultima suflare in bratele lui Mos Craciun, la spital, dupa ce acesta i-a indeplinit ultima dorinta.
Eric Schmitt-Matzen joaca rolul lui Mos Craciun in fiecare an, dar anul acesta a fost total diferit pentru el. A primit intr-o zi un telefon de la spital, unde era chemat sa intre in pielea lui Mos Craciun pentru un baietel bolnav. A ajuns acolo intr-un suflet, pentru ca micutul nu mai avea multe clipe pe acest pamant. La usa salonului, mama baietelului i-a dat o jucarie de plus pentru cel mic. Eric le-a spus tuturor sa il lase singur cu el.
Baietelul abia tinea ochii deschisi, dar a afisat un zambet larg atunci cand l-a vazut pe Mos Craciun. Cu manutele lui mici si plapande si-a deschis cadoul cu greu, apoi i-a pus cateva intrebari Mosului.

Citeste si...  Fostul presedinte Emil Constantinescu, filmat la cumparaturi, arata ca orice batranel de 80 de ani

„Este adevarat ca o sa mor? Unde o sa ma duc, o sa fiu primit acolo?”, conform Daily Mail.
Barbatul i-a raspuns cu o voce calda: „Tu esti cel mai important elf al lui Mos Craciun si le vei spune asta oriunde te-ai duce si cu siguranta te primesc.”
Cei doi s-au imbratisat si baietelul si-a dat ultima suflare. Eric Schmitt-Matzen spune ca a plans in masina, in drum spre casa si ca abia dupa o saptamana si-a revenit. Dorea sa nu mai joace rolul Mosului, dar vazand bucuria din ochii copiilor a mers mai departe, dorind sa aduca veselie celor mici.